Tuinaanleg

Een tuin is het verlengstuk van uw huis waar u die zaken moet kunnen doen, die voor u belangrijk zijn. Deze prioriteiten hebben de volle aandacht nodig wanneer u de tuin gaat laten aanleggen of herinrichten. Een beschoeiing of een tuinafscheidingen, zoals schuttingen, kan hier onderdeel van zijn.

2008 new garden 055

 

 

 

 

 

 

Voor aanleg van uw tuin zijn wij graag bereid om u in een vrijblijvend gesprek alle informatie te geven, welke noodzakelijk is bij de aanleg of de herinrichting van uw tuin. Samen met u denken wij na over de stand van de zon,  de plaats van het terras en de keuze van de beplanting. Maar er zijn vele andere factoren die belangrijk zoals, de gezinssamenstelling, mate van onderhoudsvriendelijkheid, tijdstip van gebruik en functionaliteit.

P1080165_1112

 

Na kennismaking met ons en een vrijblijvend gesprek over de aanleg of herinrichting van uw tuin maken wij vrijblijvend en prijsopgave.

Omdat wij van onze hobby ons beroep hebben gemaakt gaan wij altijd met plezier naar ons werk.  Bob de Jong Hoveniersbedrijf stopt niet voor het werk gedaan is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *